donderdag 8 september 2011

Dutch Dare #82 en schotland album

Zoals ik vorige keer vertelde, mag ik deze maand gastdesigner bij Dutch Dares zijn en hun nieuwe uitdaging staat op hun blog. Dit keer is de challenge: Jeans en zoals bij zovelen, denk ik, spijkerbroeken genoeg in huis. Onderstaand mijn bijdrage en ik zou zeggen: neem een kijkje bij Dutch Dares #82 om te zien wat de anderen ervan gemaakt hebben.


Ondertussen ben ik ook nog druk bezig geweest met een album over Schotland waar we in juni zijn geweest. "Vroeger" maakte ik altijd overal dubbele 30" bij 30" layouts van maar sinds ik een paar keer een albumtrack van Pien's Atelier heb gevolgd, ben ik het anders gaan doen. Ik wissel dubbele LO af met enkele en ook met halve en A4. Bijgaand een paar LO's die ik al af heb.De LO's maak ik soms aan de hand van schetsen die in de CK hebben gestaan maar soms haal ik ze ook van internet. Onderstaande LO heb ik gemaakt met een schets van Sketch Savvy.


Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

Groetjes Colinda

2 opmerkingen:

 1. Fantastic! Thank you so much for using my sketch! I love the papers you chose. Very cute blue jeans page too.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Colinda,

  Ik had woensdag al evenop je blog gespiekt om een berichtje te plaatsen maar toen had je jouw GDT bijdrage nog niet gepost want ik vond het ook leuk om te zien dat we dezelfde insteek hadden genomen voor onze Dutch Dares layouts! En eh, bereid je maar voor: die stapel jeans in de klerenkast blijft komende jaren (alleen de maat verandert, hahaha).
  Wat ben je trouwens super op weg met je vakantiealbum. Leuk idee om verschillende maten te combineren. Zeker als je, zoals jij materialen laat terugkomen, creeer je toch eenheid in je album. Zelf heb ik een 13x18 cm album gemaakt met mijn vakantiefoto's en dat werkte ook heel fijn.

  Fijn weekend,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen